BIBO vs de concurrentie

We zijn ervan overtuigd dat je van je nieuwe BIBO zult houden, maar als je iets meer overtuiging nodig hebt voordat je doorgaat met je bestelling, lees dan zeker verder…

 

BIBO versus warmwaterkranen

Een BIBO kost minder dan de helft van de prijs van veel merken warmwaterkranen, zoals Quooker, terwijl het vergelijkbare of superieure functionaliteiten biedt (de meeste modellen met filterkranen bieden niet zowel gekoeld als kokend water aan). Bovendien verslaan we deze merken op het gebied van installatiekosten en vervangingsfilterkosten - zonder in te boeten aan kwaliteit of service.

Naast een forse kostenbesparing ten opzichte van een filterkraan, bespaar je ook ruimte: warmwatertanks nemen een hele kast onder je gootsteen in beslag, terwijl de BIBO netjes weggestopt wordt op je aanrecht.

Flexibele betalingsopties beschikbaar - je kan de BIBO huren voor €29,99/maand of je kan hem kopen voor 429€.

BIBO versus waterkokers

Hoe verhoudt een BIBO instant heetwaterdispenser zich tot een waterkoker?

Misschien wel het grootste nadeel van waterkokers ten opzichte van BIBO is dat je je waterkoker moet blijven vullen. BIBO werkt op netstroom en hoeft dus nooit meer te worden bijgevuld!

Snelkokende ketels zijn meestal niet zo snel als ze klinken. Terwijl een BIBO binnen enkele seconden warme dranken levert, duurt het zelfs bij de snelste waterkokers ongeveer een minuut voordat je volgende koffie klaar is.

Waterkokers zijn niet energiezuinig! Studies tonen aan dat 75% van de mensen toegeeft te veel water te gebruiken elke keer dat ze water koken.

Sommige waterkokers hebben een functie om het water warm te houden. Helaas betekent dit meestal dat de waterkoker af en toe opnieuw kookt, waardoor er elektriciteit wordt verspild (in tegenstelling tot de energiebesparende slaapmodus van de BIBO).

BIBO vs Onder de gootsteen Waterfilters

Als je gefilterd water wenst, dan heb je misschien een waterfilter onder de gootsteen overwogen. Meestal monteer je een filtersysteem onder je gootsteen en dan, met een beetje doe-het-zelf-werk, wordt je keukenkraan aangesloten op het filtersysteem.

Tenzij je handig bent in doe-het-zelf-werk, heb je een loodgieter nodig om een ​​basissysteem te installeren, laat staan dat je zelf zou beginnen aan het installeren van een complex systeem! Je hebt waarschijnlijk ook een loodgieter nodig voor onderhoud.

En... je krijgt alleen waterfiltering - geen instant heet water of heerlijk gekoeld water voor jou!

Bestel uw BIBO nu!

BIBO is de perfecte kameraad voor thuis
en jouw beste maatje op het werk.

Bestel nu