De waterkoeler voor thuis waarmee u geld, ruimte en tijd bespaart - BIBO

Met de klassieke BIBO water machine voor thuis hoeft u geen plastic flessen water meer te gebruiken of te wachten tot de waterkoker klaar is met koken, want u hebt direct warm water. Met een snelle en eenvoudige installatie, die u zelf kunt uitvoeren, geniet u van water van hoge kwaliteit dat iedereen in uw huis te allen tijde gehydrateerd houdt. Bespaar tijd, energie en geld met de BIBO waterkoeler voor thuis.

Waterkoeler voor thuis

 • Met één druk op de knop...
  • U hoeft geen flessenwater meer te kopen. Met deze waterkoeler voor thuis hebt u met één druk op de knop direct gekookt, koud, lauw of gezuiverd water.
 • Bespaar geld
  • Met een de Bibo waterkoeler voor thuis bespaart u energie, want hij is voorzien van een energiebesparende modus. U hoeft nooit meer met flessen water te sleuren naar uw auto.
 • Bespaar ruimte
  • Met Bibo heeft u een waterkoeler thuis en hoeft u geen water meer op te slaan in flessen, waterkokers, koelboxen of filterkannen. Drink gewoon leidingwater thuis! Dit is een waterkoeler voor thuis die nauwelijks ruimte in beslag neemt.

Waterkoeler voor thuis met uitstekende eigenschappen

Deze waterkoeler voor thuis is eenvoudig aan te sluiten op de koudwaterleiding en dat is een feit: hij staat prachtig op het aanrecht in de keuken. Drink gewoon water thuis.

Direct heet water, klaar om te koken. Dit water apparaat voor thuis verwarmt 1,25 liter water tot 98ºC.

Voor degenen in het gezin die liever koel water drinken, koelt de water machine voor thuis 1,25 liter ijskoud water tot 4°C.

Als uw kinderen dynamisch zijn en graag spelen, heeft de waterkoeler voor thuis een kinderslot.

U kunt de water tap thuis naar wens instellen: temperatuur, hoeveelheid en vermogen.

Maakt u zich geen zorgen om het onderhoud, het apparaat laat u weten wanneer u de warmwatertank moet reinigen of de filters moet vervangen.

  • Waterkoelers: beslissingen, beslissingen...!

    • Uw BIBO waterkoeler kopen

     Uw BIBO waterkoeler kopen voor €429, €499.
     incl. 2 jaar standaard garantie en filters voor de eerste 6 maanden! Kies tussen zelf-installatie of professionele installatie door ons.

     Koop nu
    • Speciale Aanbieding!
    • Huur uw BIBO watercooler

     Huur jouw BIBO-waterkoeler vanaf €29,99/maand, €39,99&nbsp incl. 2 jaar standaard garantie en levering van de filters.
     Kies je voor huren, dan installeren wij de BIBO-waterkoeler voor jou! Installatiekosten: €88 ( eenmalige kosten)

     Huur nu