Waterkoeler Tafelmodel, een Compact Ontwerp

BIBO is een leidingwaterkoeler tafelmodel waarmee je direct beschikt over instant warm en koud, gefilterd water met de druk op een knop, zelfs als je keukenruimte beperkt is. Deze compacte waterkoeler wordt geleverd in verschillende kleuren en biedt heerlijk gekoeld of verwarmd water wanneer jij het nodig hebt. BIBO biedt een voordelige optie en elimineert de behoefte aan ketels. Op langere termijn merk je ook dat je geld bespaart omdat je niet constant waterflessen hoeft te kopen. Het is bovendien goedkoper om dit tafelmodel waterkoeler te gebruiken voor warm water dan een ketel.

Waterkoeler Tafelmodel - Koop of Huur

Je kunt een BIBO-waterdispenser kopen of huren door eenvoudigweg je bestelling online te plaatsen en wij zorgen voor de rest. Je kunt kiezen voor een installateur om je dispenser te plaatsen of het zelf doen met behulp van onze zelf-installatie kit. Je hebt alleen een stopcontact nodig en een verbinding met je waterleiding. Daarna kun je met volle teugen genieten van je leidingwaterkoeler tafelmodel!

Veilige en duurzame drinkwateroplossingen

BIBO is eenvoudig te bedienen en geeft je een verfrissend gekoelde glas water of de mogelijkheid om je favoriete warme drankjes te maken. Deze compacte waterkoeler past niet alleen in iedere ruimte, maar het geeft je ook heerlijk, volledig veilig gefilterd water. En nog iets: je helpt zo mee aan het bouwen aan een duurzame toekomst door het gebruik van plastic drastisch te verminderen! En dat terwijl je een grote voorraad aan puur drinkwater hebt van een mooi ogend apparaat.

Wat ook geweldig is, is dat je je waterkoeler kunt kiezen uit acht verschillende kleuren.

De waterkoeler tafelmodel is perfect voor kantoren of thuis:

Tafelmodel waterkoeler voor werk

Of je nu een koeler nodig hebt voor je bedrijf, co-working ruimte, een school of zelfs een ziekenhuis, BIBO past overal. Je medewerkers en personeel zullen blij zijn met toegang tot puur drinkwater en warm water. Hierdoor drinken ze meer water en kun jij je ecologische voetafdruk verminderen door het gebruik van minder plastic flessen.

Waterkoeler tafelmodel thuis

Deze waterkoeler is de perfecte optie, ook voor bij je thuis. Je gezinsleden drinken zo meer water en blijven gezond terwijl je tegelijk ook milieuvriendelijk bent en meer ruimte in je koelkast krijgt. Je BIBO-machine past perfect in je keuken en zorgt voor vers drinkwater voor het hele gezin.