Wat zeggen onze klanten over BIBO?

“Een Bibo watercooler/-filter laten installeren. Snelle opvolging van mijn online aankoop. Installateur Jurgen werkte fantastisch, met heel veel technische kennis van zaken en een uitstekende productuitleg. Hij liet bovendien alles uiterst netjes achter en zorgde voor een perfecte afwerking aan het keukenblad. Hartelijk dank!"

Karlien D.H. 

“Heerlijk gefilterd en gekoeld water! De kids genieten ervan en geen statiegeldflessen meer overal."

Farouk E.M 

“Fantastische service en ondersteuning. Snelle levering."

Bruno D. 

“We hebben onze BIBO nu al een aantal jaren en zijn er nog steeds zo blij mee: fris gezuiverd water, warm en koud. Voor mij nooit meer een waterkoker en ik ga ook zeker geen flessenwater meer kopen, een echte win-win dus voor mij. We gebruiken onze BIBO de hele dag door en merken echt dat we er meer water door zijn gaan drinken."

Vincent L. 

"Geweldig apparaat, makkelijk in gebruik en heerlijk smakend water"

Sally G.

“We hebben die van ons gekocht toen ze net begonnen en hebben hem al laten reviseren. We kunnen echt niet zonder. Ik zou alleen willen dat hij kleiner was, want eigenlijk neemt hij te veel ruimte in. Ik wil nooit meer een waterkoker gebruiken, ik zou geloof ik niet eens meer weten hoe"

Rosie S.

"We gebruiken de BIBO nog maar een paar weken, maar tot nu toe voldoet hij aan al onze verwachtingen. Hij is ontzettend veilig en zowel het hete als koude water is precies zoals ze hebben beloofd. We hopen er vele jaren plezier van te gaan hebben"

John N.

"Goed ik raad aan"

Artur A.

"Geen waterkoker meer in zicht!! Dit is mijn beste aankoop ooit, vooral voor wanneer de hele familie langskomt. Niet meer de waterkoker vullen en wachten tot het water kookt. De monteur was super, hij heeft alles uitgelegd en hij is super gemakkelijk in gebruik. Zou hem iedereen aanraden, zet die waterkoker maar in de kast!!!"

Cristopher J.

"Uitstekend apparaat, doet precies wat het belooft op de doos en meer lijkt op papier duur, maar is de investering meer dan waard"

Dave C.

"Ik heb mijn BIBO nu ongeveer 5 jaar en ben er dol op. Koud en heet gezuiverd water binnen handbereik. Ik hou van dit apparaat en zou hem voor niks willen ruilen..."

Elliot E.