Watermachine BIBO - waarom kopen?

Kraanwater is vaak gewoon niet lekker en heeft chloor en andere verontreinigingen, zelfs als het veilig is om te drinken. Je kunt nu beschikken over drinkwater dat goed smaakt en volledig is gefilterd. Deze compacte watermachine zorgt voor een onbeperkte toevoer van gefilterd, instant warm en koud water met een druk op de knop. Als je op zoek bent naar oplossingen voor water op je werkplek of thuis, dan is deze watermachine de perfect optie.

Wat maakt deze watermachine anders?

BIBO biedt een koeler in 8 verschillende kleuren. Je kunt zelf de kleur kiezen die het beste past bij je thuis of op kantoor. Bovendien heeft deze watermachine een elegant, compact design en ziet er beter uit dan normale waterkoelers. Zeker weten dat hij een indruk maakt op je personeel en klanten op kantoor of gasten bij je thuis. Omdat je ook kunt kiezen voor instant warm water, kun je op koude dagen ook je favoriete warme drankjes maken.

Installatie van de watermachine

Om de BIBO-machine thuis of op je werkplek te plaatsen heb je alleen een stopcontact nodig en een verbinding met je waterleiding. Je kunt kiezen voor een installateur om je machine te plaatsen of het zelf doen met behulp van onze installatie kit. Jij beslist!