Water apparaat BIBO - Waarom zou ik er een kopen?

BIBO is een chique, compacte drinkwateroplossing die je op een balie of aanrecht kunt plaatsen en die weinig plaats inneemt. Hij is aangesloten op je waterleiding en zorgt voor een onbeperkte aanvoer van heerlijk gefilterd water, wanneer jij dat wilt.

Of je hem nu thuis of op het werk wilt hebben, deze water apparaat is een geweldige keuze. In tegenstelling tot andere koelers is de BIBO een elegante machine die je op een tafel of balie kunt plaatsen en die in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar is. Hij ziet er geavanceerd uit en past met zijn stijlvolle design in iedere omgeving. Je hebt daarnaast ook toegang tot warm water voor warme drankjes zoals koffie of thee.

Water apparaat voor thuis

Als je op zoek bent naar een elegante water apparaat voor een onbeperkte toevoer van water thuis, dan is BIBO de perfecte keuze. Hierdoor gaat je gezin niet alleen meer water drinken, omdat het gelijk voorhanden is, maar kiezen ze ook voor een gezondere levensstijl. Je hebt bovendien ook eenvoudig toegang tot instant warm water zonder dat je een ketel nodig hebt, die duurder in gebruik is.

Water apparaat voor kantoor

BIBO werkt ook perfect als een water apparaat op kantoor. Hij past precies in je werkomgeving en biedt je medewerkers en klanten smakelijk water en de mogelijkheid voor warme drankjes wanneer ze dat willen. Bovendien worden je medewerkers door de onbeperkte aanvoer van water gestimuleerd om meer water te drinken. Meer water drinken verhoogt de productiviteit en de aandacht.