De Waterdispenser van BIBO

BIBO waterdispenser biedt u een onbeperkte levering van warm en koud gefilterd water wanneer u het nodig heeft. Kies uit 8 verschillende kleuren die passen bij uw keukeninterieur en geniet van een compact ontwerp.

Een waterdispenser met water van uitstekende kwaliteit

Als u op zoek bent naar hoogwaardige drinkwateroplossingen voor thuis of op uw werk, dan heeft u de perfecte oplossing gevonden. Dankzij zijn gestroomlijnde, moderne design past deze waterdispenser in ieder interieur. Dit is een waterkoeler die kraanwater filtert, en dus makkelijk aan te sluiten is op de waterleiding. Met BIBO krijg je wanneer je maar wilt een onbeperkte aanvoer van heerlijk gefilterd water. En wat smaakt er beter dan een koel glas water op een warme dag?

Een waterdispenser voor instant heet water

De BIBO-watermachine is goedkoper om water te verwarmen dan een ketel. Dus waarom zou je je ketel niet op pensioen sturen en hem vervangen door deze elegante waterdispenser die je met een druk op de knop instant warm water geeft! Maak je favoriete warme drankjes en benut de ruimte die je bespaart op je aanrecht.

Waarom is een waterdispenser zo belangrijk?

Of u nu een waterdispenser voor thuis of op kantoor aankoopt, u heeft tal van voordelen. Water spoelt alle gifstoffen weg, reguleert je lichaamstemperatuur en helpt je hersenen beter te functioneren. Met een waterdispenser heb je direct toegang tot warm en koud gefilterd water. Dit moedigt je dus ook aan om meer water te drinken. BIBO is ook een kostenbesparende optie omdat u ervoor kunt kiezen om het te kopen of te huren.