BIBO: Het apparaat voor instant heet water

Hete thee binnen seconden

Met instant heet water met één druk op de knop hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. Met heet water wanneer je maar wilt, kun je nu eindeloos kopjes thee zetten. Je drukt gewoon op de heet-water-toets en het gekookte, gefilterde water loopt zo in je tas.

Vul jij je waterkoker altijd met meer water dan je nodig hebt? Aangezien de BIBO de perfecte hoeveelheid heet water voor je levert, is de BIBO veel zuiniger dan je waterkoker en bovendien start je nooit meer met ijskoud water!

De BIBO heet water dispenser is ook ideaal voor het vullen van pannen voor het koken van groentes of pasta, waardoor je nog meer tijd en energie bespaart! Je haalt gewoon de lekbak eruit en drukt op de knop!

De BIBO is een aanwinst voor het aanrecht in de keuken en je vrienden en familie zullen stikjaloers zijn!

Bijvullen niet nodig!

Een oneindige voorraad instant heet en instant koud gezuiverd water... Wat is er beter dan dat? De BIBO heeft een super krachtig verwarmingssysteem, wat betekent dat je onmiddellijk heet water hebt (dat ook nog eens super snel opnieuw gekookt kan worden). Je voorziet je gasten altijd binnen een mum van tijd van de perfecte kop thee of een verfrissend glas water.

De BIBO is een geavanceerd filtersysteem dat gewoon wordt aangesloten op de hoofdleiding, waardoor je altijd meteen heet en koud water tot je beschikking hebt!

De prijs van een BIBO ligt 50 procent lager dan die van veel kokend-water-kranen, zoals Quooker, ZIP of Insinkerator, terwijl hij toch vergelijkbare of nog betere functionaliteit biedt (de meeste filterkraanmodellen leveren niet zowel gekoeld als gekookt water). Bovendien liggen onze installatiekosten en de kosten voor vervangende filters veel lager dan bij de andere merken - zonder dat dit gevolgen heeft voor de kwaliteit of service.

En naast een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van een filterkraan, bespaar je ook op ruimte: De tanks voor kokend-water-kranen nemen vaak het hele kastje onder je gootsteen in beslag, terwijl de BIBO netjes op het aanrecht past.

Kijk hoe de BIBO werkt

De BIBO biedt veel instelbare functies zodat je hem aan jouw levensstijl kunt aanpassen.

Je kunt de BIBO zo instellen dat hij een afgepaste hoeveelheid levert, zodat je mok nooit overstroomt en je kunt de temperatuur ook instellen aangepast aan jouw drankje.

Denk je erover om de BIBO zelf te installeren, bekijk hier dan onze stapsgewijze videohandleiding

Klaar om te bestellen?

Sluit je aan bij meer dan 4000 huishoudens en bedrijven die nu al genieten van het instant hete en koude water uit hun BIBO

Koop nu