Installeren. Drinken. Genieten.

Sluit de BIBO gewoon aan op de hoofdleiding en geniet van instant gekookt, gekoeld en gezuiverd water. Je kan ervoor kiezen om de BIBO zelf te installeren of het aan ons overlaten. Hoe dan ook heb je straks heerlijk smakend, gezuiverd heet en koud water, wanneer jij maar wil!

Installeren. Drinken. Genieten.

Kies voor jouw BIBO uit 12 prachtige kleuren.

We kunnen regelen dat een van onze slimme BIBO-monteurs alles bij jou komt aansluiten of de BIBO morgen laten bezorgen zodat je hem zelf kunt aansluiten met een van onze handige installatiesets.

De BIBO kookt en koelt vervolgens het water, handhaaft de temperatuur en kwaliteit, wat betekent dat water voor koude en warme dranken altijd klaarstaat.

U hoeft alleen maar op het pictogram voor kokend, gekoeld of water op kamertemperatuur te drukken en de BIBO geeft je onmiddellijk het water dat jij wil. Het is echt ZO simpel!

Het verwisselen van de filters is simpel!

Het filtersysteem van de BIBO bestaat een koolblokfilterpatroon en een UV-lamp. Zij zorgen ervoor dat jouw water puur, schoon en heerlijk blijft.

Vergeet die maandelijkse wissels! Je hoeft je filterpatroon slechts eens in de 6 maanden te vervangen en jouw UV-lamp één keer per jaar.

Wij bezorgen je een filterpakket bij jouw jaarlijkse levering.

Onze filterpakketbezorgdienst zorgt ervoor dat je één keer per jaar een nieuw filterpakket krijgt, met alles wat je nodig hebt, op het juiste moment.

Als je de BIBO huurt zijn alle filters en reinigingssets inbegrepen in de maandelijkse prijs!

Zie hier

Onderhoud & ondersteuning

We hebben alles wat jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat jouw BIBO in perfecte staat blijft:

Uitstekende en vriendelijke klantenservice

Advies over het reinigen van de warmwatertank en het verwisselen van filters

Problemen oplossen

Technische ondersteuning

Perfect voor op kantoor en thuis

Door het kleine formaat en de krachtige aard van de BIBO is het een ideale partner voor thuis en op kantoor - instant heet en gekoeld, gezuiverd water.

Help jouw familie, collega's en medewerkers gezond, blij en gehydrateerd te houden met heerlijk gezuiverd water!