BIBO: Een op de hoofdleiding aangesloten waterfiltersysteem voor thuis

BIBO, waterfiltersysteem voor thuis

Bent je het zat dat jouw kraanwater thuis of op het werk zo vies smaakt?

Wij hebben een waterfiltersysteem dat direct op de hoofdwaterleiding wordt aangesloten dat jouw kraanwater heerlijk laat smaken door zoveel mogelijk slechte deeltjes eruit te filteren!

BIBO waterfiltersysteem zuivert je water om je met één druk op de knop instant gekookt en gekoeld drinkwater te leveren.

De narigheid eruit filteren!

Het meerfasige filterproces van de BIBO doet er alles aan om onzuiverheden te verwijderen en kraanwater te laten smaken als bronwater.

Het filter in het hart van elk BIBO-model is het MAXIfilter - dit is een met zilver geïmpregneerd koolstofblok microfilter. De sterk gereguleerde poriestructuur en consistente poriegrootte verwijdert een grote verscheidenheid aan verontreinigende stoffen gedurende de levensduur van het filter, waaronder chloor, microplastics, herbiciden, insecticiden en micro-organismen.

De toevoeging van zilver, opgesloten in de koolstructuur, geeft het filter bovendien verbeterde bacteriostatische eigenschappen.

Ook is er een krachtig UV-filter dat alle bacteriën in je kraanwater doodt. UV-waterfilters zijn uiterst efficiënt in het doden van bacteriën, virussen en micro-organismen die in water kunnen worden aangetroffen!

Het goede in het water behouden!

Gezonde mineralen, zoals calcium en kalium die van nature in water voorkomen, zijn altijd als je water drinkt goed voor onze gezondheid. Daarom heeft de BIBO een selectief filtersysteem, wat inhoudt dat deze goede stoffen gewoon blijven!

Het BIBO filterpatroon verwijdert niet de mineralen die tot kalkafzetting leiden, maar de warmwatertank is zo ontworpen dat deze mineralen blijven zweven, zodat de onderdelen in de tank niet verkalken. We hebben er heel bewust voor gekozen om geen antikalk doseersysteem te gebruiken, in tegenstelling tot onze grootste concurrent, omdat wij niet geloven dat het toevoegen van kalkwerende chemicaliën de beste optie is om zuiver water te creëren. Je kunt echter wel onze BIBO op een waterontharder installeren als je er een hebt en dit graag wilt!

  • Waterkoelers: beslissingen, beslissingen...!

    • Uw BIBO waterkoeler kopen

     Uw BIBO waterkoeler kopen voor €457
     incl. 2 jaar standaard garantie en filters voor de eerste 6 maanden! Kies tussen zelf-installatie of professionele installatie door ons.

     Koop nu
    • Speciale Aanbieding!
    • Huur uw BIBO watercooler

     Huur jouw BIBO-waterkoeler vanaf €29,99/maand, €39,99  incl. 2 jaar standaard garantie en levering van de filters.
     Kies je voor huren, dan installeren wij de BIBO-waterkoeler voor jou! Installatiekosten: €88 ( eenmalige kosten)

     Huur nu