Hulp

Hoe komt u in contact?

Mocht u vragen hebben over uw BIBO of hulp nodig hebben bij onderhoud of het oplossen van problemen, dan staat ons vriendelijke klantenserviceteam, Maandag – woensdag – donderdag: 8:30 – 17:00 uur, Dinsdag – vrijdag: 8:30 – 16:00 uuruur voor u klaar. Buiten deze tijden en in het weekend neemt onze receptie uw berichten aan. We komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug!

Alle hulp die u nodig hebt online

1.

BIBO handleidingen

De BIBO Classic handleidingen begeleiden u bij het installeren, instellen, gebruik en onderhoud van uw BIBO.

Zie handleidingen hieronder.

BIBO Classic - gebruikershandleiding

2.

Installatie instructies

Een van onze BIBO-monteurs kan uw BIBO komen installeren, maar als u hem liever zelf installeert met een van onze handige installatiekits dan vindt u onderstaand de instructies.

BIBO Classic - instructie voor zelfinstallatie

3.

Filters verwisselen en schoonmaken

Het is erg eenvoudig om uw filters te verwisselen en uw BIBO herinnert u eraan wanneer het tijd is. Klik hier voor instructies of klik hier om de handige video te bekijken.

Maak uw BIBO schoon door hem eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Het is belangrijk om de hete tank van uw BIBO regelmatig schoon te maken om kalkaanslag te voorkomen. Het is heel eenvoudig om de hete tank van uw BIBO schoon te maken. U kunt kits en navuloplossingen hier kopen.

4.

Probleemoplossing

Heeft u problemen met uw BIBO?

Bekijk hieronder onze tips voor het oplossen van problemen:

Handleiding voor probleemoplossing

Als u het antwoord hier niet kunt vinden, bel ons dan op 025882355 of stuur een e-mail naar info@bibowater.be.