BIBO, de instant koud water dispenser

De wereld redden van flessenwater met een koud water machine

Wist je dat de gemiddelde persoon meer dan 150 plastic waterflessen per jaar gebruikt?! Met onze koud water dispenser is dat verleden tijd.

Bij BIBO bieden we een betaalbare, efficiënte en aantrekkelijke op de waterleiding aangesloten koud water machine waarmee je heerlijk gezuiverd water uit de waterleiding kunt halen op een manier die een minimale impact op het milieu heeft!

De koud en heet water dispenser van BIBO zuivert je kraanwater en zet het om in een onbeperkte aanvoer van heerlijk smakend water dat je zo op je aanrecht kunt pakken. Vul herbruikbare waterflessen en neem je door het koud water apparaat van BIBO gekoelde water mee voor onderweg! Zo kun je je gebruik van plastic waterflessen aanzienlijk beperken, waardoor je minder plastic afval hebt en geld bespaart!

Deze koud water machine is zoveel meer dan een saaie waterkoeler

Naast dat de BIBO je voorziet van heerlijk gekoeld water, doet de BIBO ook dienst als waterkoker en levert gezuiverd, instant gekookt water voor al je warme dranken!

De BIBO is een water dispenser voor op het aanrecht en is zo ontworpen dat hij er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens perfect past onder je bovenkastjes - zonder kostbare ruimte in de keukenkastjes in te nemen, zoals koelers onder de gootsteen dat doen. Het strakke en compacte BIBO-productassortiment is leverbaar in 12 prachtige kleuren voor jouw keuken of kantoor.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de hele dag door water te drinken om gehydrateerd en gefocust te blijven en BIBO helpt je daarbij! Wij zorgen ervoor dat jij, jouw familie of collega's gehydrateerd en gezond blijven met gekoeld, gezuiverd water wanneer u maar wilt, wat ook nog eens heerlijk smaakt!

De lekbak kan je eruit halen, waardoor het heel gemakkelijk is om bidons te vullen, zodat jij je gezuiverde BIBO-water ook mee kunt nemen voor onderweg, zodat je de hele dag door voldoende kunt blijven drinken.

Bekijk hoe snel BIBO gekoeld water geeft bij u op het kantoor

Geloof ons niet zomaar op ons woord. Bekijk hier onze korte video om te zien hoe koud water machine BIBO on-demand koel water levert.

  • Waterkoelers: beslissingen, beslissingen...!

    • Uw BIBO waterkoeler kopen

     Uw BIBO waterkoeler kopen voor €457
     incl. 2 jaar standaard garantie en filters voor de eerste 6 maanden! Kies tussen zelf-installatie of professionele installatie door ons.

     Koop nu
    • Speciale Aanbieding!
    • Huur uw BIBO watercooler

     Huur jouw BIBO-waterkoeler vanaf €29,99/maand, €39,99&nbsp incl. 2 jaar standaard garantie en levering van de filters.
     Kies je voor huren, dan installeren wij de BIBO-waterkoeler voor jou! Installatiekosten: €88 ( eenmalige kosten)

     Huur nu